Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Perfection is our passion

Toyota Land Cruiser HZJ 79 SC

Category: Sandtech
 

Type Story

Ezt az autót erdészeti munkák végzéséhez használják majd, és mint ilyen, az átlagosnál jobban ki van téve a környezeti ártalmaknak, ezért első lépésben egy Würth-technológiás védelemmel látták el az alvázat és a kocsiszekrényt, majd a mechanika következett.

Az autó alját egy teljes, ötszekciós haspáncél rendszerrel látták el. Nyolcmilliméteres dúralumínium védelem van a motor, az osztómű, az első és hátsó differenciálmű, valamint a két gyári ? egyenként 90 literes ? tank alatt.

Az autóban a Terrain Tamer futóműje váltotta a gyárit. Hátul szintén ennek a márkának az erősített laprugója dolgozik. Megmaradt viszont a gyári vaspántos keréktárcsa, amely rendszerénél fogva szinte bárhol szerelhetővé teszi a defektes kereket. Ezekre BF Goodrich 235/85 R16 KM2-t szereltek.

Az autó elejére felkerült egy Sandlander Outback vízálló csörlő, mely kevlár kötélzetet kapott. Az autó oldalvédelmét fellépővel kiegészített króm-molibdén ötvözetű csőből készítették, amelyen emelési pontokat is kialakítottak.

Az utasfülke mögötti keretre került egy szintén Sandlander vadfelhúzó csörlő és egy Hella
munkalámpa. A plató oldalfalaira készített magasítóra kerültek a dúralumínium vadfelhúzó rámpák, amelyek a platóajtón végigfutó csővázba akasztva segítik a teher mozgatását.

Toyota Land Cruiser HZJ 79 pick up

...

contact me/call me back