Sandlander Hungary | 2376 Hernád, Köztársaság út 98. | +36 29 574 760 | info@sandlander.com | sandlander.com
Perfection is our passion
Buschtaxi-Treffen

Let’s meet in

at the16th Buschtaxi Meeting

Mini Night by Sandlander

Category: Sandtech
 

Type Story

A Mini pont az az autó, ami egyszerűen mindenki fantáziáját megmozgatja. Jelen esetben sem volt ez másként, és mivel a megrendelő és a Sandlander már korábban is volt kapcsolatban egymással, így szinte mondhatni, kézenfekvő volt az újabb közös munka.

Tulajdonképpen az autó egy kis esztétikai módosítás miatt került be a műhelybe, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyik ötlet szülte a másikat, így szépen lassan komplett egésszé fejlődött a fekete lovag.
A Mini esetében komolyabb szerkezeti átalakításokra nem került sor. Az egyetlen beavatkozás a motortérben történt. Az 1,6 literes erőforrás egy szteroidkúrán ment keresztül. Az EQTEC tuning után jóval fickósabbá vált a gép, így a kinézethez párosult a teljesítmény is.
Az alaphelyzetben fekete fényezés krómbetétekkel volt díszítve. A krómalkatrészek az új koncepció szerint matt fekete fényezést kaptak. Így a kilincsek, esővető díszléc, a tükrök hátsó borítása, első díszrács, fényszórókeret stb., egyszóval minden, ami az autón eddig fénylett, az most feketére változott. Ezeket az elemeket homokfújták, majd fényezték. Az autó könnyűfém keréktárcsáinál is így jártak el. Előre felkerült egy íves lámpatartó konzol, amin négy Hella kiegészítő fényszóró foglal helyet, két szúr és két terítő.
Az üvegezése is sötét árnyalatot kapott, a ?B? oszloptól kezdődően 3M-es fényvédő fóliázás került a hátsó és az oldalüvegekre.

Úgy véljük, ebben az esetben a képek beszédesebbek, mint a szöveg, de ez így van jól az optikai tuningok esetében. Minden bizonnyal nem sűrűn találkozunk majd hasonló átépítésekkel a Sminkmestereknél, de a mostani Mini jó példa arra, hogy érdemes néha szélesebbre tárni a műhelyajtót és elkalandozni egy kicsit szoftosabb irányba is.

Mini Night by Sandlander

...

contact me/call me back